PluimPrisma Coaching en Advies
Adres: Grachtswalplein 13, Harlingen
Mobiel: 06 - 49 86 28 93
klik hier voor alle contactgegevens

Talent en groei

Wie werkt, groeit. Vaak zonder er bij stil te staan, leren we van allerlei alledaagse situaties. Bijvoorbeeld hoe je omgaat met collega’s en opdrachtgevers. Of hoe je een veranderende, stressvolle situatie het hoofd biedt. In dit proces kunnen er ook momenten zijn dat de groei stagneert of dat je vast komt te zitten. Een training of coachingstraject kan de medewerker en daarmee de organisatie verder helpen.

PluimPrisma adviseert, traint en coacht mensen en organisaties op het gebied van:
- persoonlijke ontwikkeling
- veranderings- en groeiprocessen in teams
- werk en loopbaan in combinatie met Life coaching
- commerciële vaardigheden
- competentieontwikkeling
- Meet/ en coachinstrumenten

Kenmerkend voor onze aanpak is dat we, net zoals bij het prisma uit ons logo, het onzichtbare zichtbaar maken en iemands persoonlijke kleuren naar boven brengen.
We werken vanuit ’t hart en maken het Talent dat in mensen zit zichtbaar.
We zijn enthousiast, invoelend en gaan doortastend en resultaatgericht te werk.
En omdat mensen, situaties of organisaties nooit hetzelfde zijn, is elke opdracht maatwerk.

Wilt u kennismaken met PluimPrisma? Mail of bel 06 - 49 86 28 93 voor een vrijblijvend, oriënterend kennismakingsgesprek.

Referentie Lennart

Ik heb in verschillende functies coaching gehad van Marijke. Waaronder in mijn huidige functie als teamleider van een klantenservice. Ik kan mijn ervaring met Marijke het best als volgt omschrijven: je kijkt naar een film die je al eens hebt gezien, maar vanuit een ander camerapunt. Het is dezelfde ik, maar je bekijkt het nu vanuit meerder kanten.

Marijke is in staat snel tot de kern van aandachtspunten te komen. Ook weet ze op de zere plek te drukken. Wat wij allemaal af en toe nodig hebben! Vervolgens gaat zij samen op zoek naar de beste oplossing. Ik heb hierdoor meer inzicht en overzicht gekregen op mijn werk. Maar ook in mijn privéleven ben ik door de gesprekken met Marijke anders naar situaties gaan kijken.

Voor iedereen die zich wil ontwikkelen en het aan durft naar zich zelf te kijken, raad ik een gesprek met Marijke aan.


Lees meer..