PluimPrisma Coaching en Advies
Adres: Grachtswalplein 13, Harlingen
Mobiel: 06 - 49 86 28 93
klik hier voor alle contactgegevens

Verrassende kleuren

 
Als het licht door een prisma valt, ontstaat er een verrassende schakering aan kleuren. Datzelfde gebeurt ook als mensen werk doen dat bij ze past en waar ze zich goed bij voelen. Mensen gaan bloeien en komen tot hun recht. Training en coaching helpen om iemands unieke kwaliteiten en ‘kleuren’ te ontdekken en vorm te geven. Want wat je aandacht geeft, groeit. Dat werkt positief voor de medewerker én de organisatie.

Voor ons is iedere medewerker, iedere situatie en organisatie uniek. Elke training en elk coachingstraject is dan ook maatwerk. Kenmerkend voor PluimPrisma is dat we ons betrokken voelen en open en eerlijk met zowel medewerkers als opdrachtgevers werken.
We zetten ons met hart en ziel voor een opdracht in, maar verwachten van mensen die door ons gecoacht of getraind worden dan ook dat ze verantwoordelijkheid nemen en de schouders eronder zetten.

 

Nieuwe laag...
Ada Schallenburg, Manager Facility Management Triodos Bank

I am working with Marijke for the second time and she is a good sparring partner with a lot of knowledge. She is able to give feedback in a very honest way. Stimulates people to make steps and get out of their comfortzone. It is a pleasure working with her.


Lees meer..