PluimPrisma Coaching en Advies
Adres: Grachtswalplein 13, Harlingen
Mobiel: 06 - 49 86 28 93
klik hier voor alle contactgegevens

Transparant en kleurrijk

Wie werkt, groeit.

Vaak zonder er bij stil te staan, leren we van allerlei alledaagse situaties. Bijvoorbeeld hoe je omgaat met collega’s en opdrachtgevers. Of hoe je een veranderende, stressvolle situatie het hoofd biedt. In dit proces kunnen er ook momenten zijn dat de groei stagneert of dat je vast komt te zitten. Een training of coachingstraject kan de medewerker en   daarmee de organisatie verder helpen.

PluimPrisma adviseert, traint en coacht mensen en organisaties op het gebied van:
-    persoonlijke ontwikkeling
-    veranderings- en groeiprocessen in teams
-    werk en loopbaan in combinatie met Life coaching
-    commerciële vaardigheden
-    competentieontwikkeling 

Kenmerkend voor onze aanpak is dat we, net zoals bij het prisma uit ons logo, het onzichtbare zichtbaar maken en iemands persoonlijke kleuren naar boven brengen. We werken vanuit 't hart en maken de overvloed die in mensen zit zichtbaar, zodat de kleurrijke details naar de voorgrond komen.

We zijn enthousiast, invoelend en gaan doortastend en resultaatgericht te werk. En omdat mensen, situaties of organisaties nooit hetzelfde zijn, is elke opdracht maatwerk.

Wilt u kennismaken met PluimPrisma? Mail of bel ons voor een vrijblijvend, oriënterend kennismakingsgesprek.

Referentie Monique

Ik wil Marijke Pluim aanbevelen omdat: Marijke is voor mij een hele goede coach geweest: professioneel, gestructureerd, rechtstreeks, eerlijk, persoonlijk, warm, nuchter, down to earth met toch aandacht voor een tikje spiritualiteit, grote aandacht voor het gevoelsaspect


Lees meer..