Verrassende kleuren

Als het licht door een prisma valt, ontstaat er een verrassende schakering aan kleuren. Datzelfde gebeurt ook als mensen werk doen dat bij ze past en waar ze zich goed bij voelen. Mensen gaan bloeien en komen tot hun recht. Training en coaching helpen om iemands unieke kwaliteiten en ‘kleuren’ te ontdekken en vorm te geven. Want wat je aandacht geeft, groeit. Dat werkt positief voor de medewerker én de organisatie. Voor ons is iedere medewerker, iedere situatie en organisatie uniek. Elke training en elk coachtraject is dan ook maatwerk. 

Kenmerkend voor PluimPrisma is dat we ons betrokken voelen en open en eerlijk met zowel medewerkers als opdrachtgevers werken. We zetten ons met hart en ziel voor een opdracht in, maar verwachten van mensen die door ons gecoacht of getraind worden dan ook dat ze verantwoordelijkheid nemen en de schouders eronder zetten. 

Kernwaarden

De kernwaarden van PluimPrisma

PluimPrisma gelooft in Talent. De wil om te ontwikkelen is van nature aanwezig in mensen. Daarmee maak je je Talent zichtbaar. PluimPrisma ziet de overvloed die in mensen zit. Elk mens heeft zijn eigen verhaal en kleur. Hierin zit de verbinding. PluimPrisma werkt vanuit ´t hart en daardoor aan een duurzame relatie met haar klant. PluimPrisma is vasthoudend omdat ze gelooft dat als je echt iets wilt veranderen het ook gaat gebeuren. Enthousiast, betrouwbaar, verantwoordelijk en loyaal typeert PluimPrisma.

Wil je meer weten over Marijke Pluim? Kijk dan op LinkedInn

Balans in

 Hoofd en hart

 Droom en daad

 Mens en organisatie

Prisma Collectief

PluimPrisma werkt samen met een aantal collega trainers, coaches en trainingsacteurs. Vanuit dit collectief is er de bescherming om altijd kwaliteit, doorgang en diversiteit te bieden in training en coaching voor onze klanten.

Ons collectief:

Marion Hijmensen, trainer                       www.2togrow.nl

Jacqueline Bakker, trainingsacteur      linkedin.com/in/jacqueline-bakker-60922117

Gingermood Coaches                               www.gingermood.nl

Milly vd Meulen, business organizer     www.simplyorganized.nl