Advies

PluimPrisma werkt vanuit verbinding. Verbinding tussen

hoofd en hart
droom en daad
mens en organisatie.

Coachvragen kunnen vanuit allerlei situaties ontstaan. Gedachten kunnen in uw hoofd  blijven cirkelen. Hoofd en hart kunnen elkaar tegenspreken. De ratio en het gevoel. Trouw zijn aan jezelf is zo makkelijk nog niet. En loslaten van oude gewoontes ook niet. Vaak zijn er boodschappen waarin u iets ´moet´ van uzelf en dat ‘iets’ wil maar niet wil lukken. PluimPrisma coacht u bij het onderzoek waarom dit maar niet wil lukken.

Een lang gekoesterde wens duwt u elke keer weg, een boomerang die steeds weer terugkomt. U wilt er wel gehoor aan geven maar de ratio overheerst. PluimPrisma staat samen met u even stil  bij uw dromen, helpt de balans opmaken en onderzoekt samen met u het maken van keuzes.

Werken in een organisatie en je eigenheid behouden is vaak een hele klus. Loyaal zijn aan jezelf en het bedrijf waarvoor je werkt. Meegroeien in ‘weer’ een verandering. Bewust de keuze maken dat je nog op de juiste weg bent, op de goed plek zit. PluimPrisma kijkt samen met u naar uw arbeidsvreugde en verdriet in uw loopbaan.